GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI YENİ DÖNEME HIZLI GİRİŞ YAPTI

GİRİŞİMCİ İŞ KADINLARI YENİ DÖNEME HIZLI GİRİŞ YAPTI

Girişimcilik başta olmak üzere kadının her platformda söz sahibi olması ve güçlenmesi için çalışan Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD), Gözde Diker’in başkanlık ettiği yeni yönetim kurulu ve iddialı projeleriyle yeni çalışma dönemine hızlı bir giriş yaptı.

Anıtkabir ziyaretinin ardından üyelerle bir araya gelerek proje toplantılarına ve resmi ziyaretlere başlayan ANGİKAD Yönetim Kurulu, yeni dönemin yol haritasını çıkartarak faaliyetlerine başladı.

Kadınların iş dünyasında karşılaştığı zorlukları aşmak, girişimci adaylarını eğitim ve mentorluk programlarıyla desteklemek, networking imkanları yaratmak gibi pek çok konuda çalışmalar yürüten ANGİKAD, 2023-2025 çalışma döneminde kadınlara daha da fazla fayda sağlamayı hedefliyor.

Bu doğrultuda iş dünyasında kadınların varlığını ve etkisini daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren 7. Dönem Yönetim Kurulu, yeni çalışma döneminde ilk kadın ziyaretini Ostim Teknopark Genel Müdürü Dr. Derya Çağlar’a gerçekleştirdi. Görüşmede “Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Öneri” projesi kapsamında bilişim teknolojileri, inovasyon, Ar-Ge alanında çalışan kadınlarla iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

ANGİKAD olarak girişimcilik konusunda pek çok ortak projeye imza attıkları Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a da resmi ziyarette bulunan heyet, yeni dönemde hayata geçirilecek projeler ve gerçekleştirilecek iş birlikleri ile ilgili olarak görüştü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir